Ja hem iniciat el mes de juliol i per sort aquí aquests dies la calor ha estat més moderada que dies enrere, però l‘onada de calor en llocs com Canadà ha deixat rècords de temperatura a nivell planetari, amb 49,5 graus a Vancouver, o també 18 graus a l’Antàrtida!

Aquí en canvi les màximes s’han anat suavitzant i han baixat des dels 30 graus fins als 26, però s’han mantingut sempre per sobre dels 25 graus arreu. Les mínimes han estat entre els 11 i els 18 graus i no hem tingut precipitacions significatives; el Sol ha dominat l’ambient, amb permís d’alguns intervals de núvols.

I aquest cap de setmana el Sol continuarà dominant el cel, però sobre la costa tindrem intervals de núvols més densos, baixos, que faran una mica la guitza a la platja.

Les pluges es quedaran atrapades al Pirineu occidental i seran tempestes de tarda, que en alguns moments seran importants, però lluny de nosaltres.

Dissabte doncs tindrem temps típic de l’estiu, amb màximes habituals per l’època, al voltant dels 28-30 graus i mínimes de 16, tindrem domini del Sol.

I el diumenge les màximes pujarien una mica, fins als 29-31 graus, les mínimes seran més xafogoses, 19 graus, i tindrem més núvols sobre la línia de la costa, les precipitacions les veurem de lluny, al Pirineu.

La mar estarà tranquil·la, però de mica en mica s’anirà animant fins arribar a onades de 125 cm. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 23-24 graus.

El vent es mantindrà bastant estable i serà bàsicament de component sud, amb cops de fins a 20-25 km/h.

I per a la setmana vinent es mantindrà aquest temps força estable i tranquil, sense precipitacions, i amb Sol però amb intervals de núvols també. Les temperatures seran normalitzades, amb 29-30 de màxima i uns 15-16 de mínima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*