Aquesta setmana ha estat ja típica de la canícula, amb màximes caloroses i sobretot mínimes que han estat altes i que han pujat de mica en mica generant una important sensació de xafogor, especialment a les zones litorals.

I és que les màximes han oscil·lat entre els 29 i els 34 graus segons els indrets, i les mínimes han estat molt xafogoses a la costa, arribant als 19 graus. En canvi a l’interior s’han quedat més contingudes, amb registres entre els 14 i els 16 graus. Han estat unes jornades amb Sol, amb pocs intervals de núvols prims.

I aquest cap de setmana el temps continuarà amb la mateixa tendència, amb cels serens i alguns núvols prims, que seran només decoratius i que es faran més evidents sobre el mar, tindrem Sol de ple estiu!

Les pluges només poden aparèixer a les tardes i molt lluny de nosaltres, atrapades al Pirineu, especialment al mes occidental. Aquí per desgràcia no acaba de decidir-se a ploure una mica dignament i ens fa molta falta… Molta precaució si sortiu al bosc, el risc d’incendi és molt alt.

Dissabte doncs serà un dia més típic de l’estiu, amb domini del Sol, però amb alguns intervals de núvols prims. Les temperatures hauran tocat sostre el divendres, arribant fins als 34-35 graus de màxima, i dissabte baixaran una mica, fins als 30 graus, les mínimes baixaran dels 19 als 17.

I el diumenge el temps es mantindrà exactament igual, tindrem estabilitat i domini del Sol, amb alguns núvols prims i es consolidaria aquesta baixada de les temperatures. Baixada lleugera, tindrem calor, però no tanta com dies enrere.

La mar estarà remoguda mar endins, i tindrem onades a la platja de fins a 125 cm d’alçada. La temperatura de l’aigua serà de 24 graus.

El vent serà de llevant i nord est a la costa i de migjorn a l’interior, no seran vents molt forts, no arribaran a superar els 20 km/h.

Durant la setmana vinent les temperatures aniran baixant i no passarem tanta calor, tindrem màximes que estaran al voltant dels 29-30 graus i mínimes que estaran al voltant dels 15-16 graus, farà Sol, no esperem precipitacions.

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*