FITAG2021
FITAG2021

El pati de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona ha acollit aquest matí la presentació d’una nova edició del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, que se celebrarà a Girona i a diversos municipis de la demarcació del 24 al 28 d’agost.

Un total de 27 companyies catalanes, nacionals i vingudes d’arreu del món, concretament d’Argentina, Colòmbia, Cuba, Marroc, Suïssa i Geòrgia, representaran les seves obres a diversos punts de la ciutat de Girona, com ara la Sala Planeta, el pati de les magnòlies de la Generalitat de Girona o El Foment, i a les localitats de Palamós, Lloret de Mar, Sant Pere Pescador, Vidreres, Maçanet de la Selva, Llançà i Sant Gregori, en el marc del FITAG municipis.

A l’acte de presentació hi ha assistit el director del festival, l’actor Martí Peraferrer, que ha destacat la voluntat de tornar a aixecar el vol i recuperar les il·lusions del primer dia, tal com diu el lema del certamen d’enguany: “The Fitag Flights Again, Welcome aboard”. També hi ha participat el vicepresident 2n de la Diputació de Girona i diputat de cultura, Albert Piñeira; el regidor de cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, i directora dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona, Carme Renedo.

L’espectacle inaugural torna al Teatre Municipal, després que en l’anterior edició es traslladés a les escales de catedral a causa de les restriccions per la pandèmia, amb «La Comedia de las Lalis», una coproducció d’Escenamateur-FATEX-FITAG que es representarà en una doble funció el 24 i 25 d’agost i que després del festival recorrerà diferents localitats d’Extremadura.

Podeu consultar tota la programació en el següent enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*