Foto bonavida.cat

Les platges de Palamós estaran obertes durant aquesta nit de la revetlla de Sant Joan. Així ho va decidir l’Ajuntament de Palamós, ja que les considera un espai ampli més segur que altres zones del municipi on es podrien celebrar festes. Així mateix, recorda que s’hi hauran de complir les mesures de prevenció i de seguretat adients per evitar possibles contagis de la COVID-19.

Des de Protecció Civil de la Generalitat s’ha llançat una sèrie de recomanacions, com ara celebrar la revetlla en grups reduïts de persones, ja siguin familiars o amics, evitar les festes amb aglomeracions de gent i mantenir les mesures de protecció i higiene per a prevenir contagis (ús de mascareta, la distància física entre les persones, o el rentat de mans amb aigua i sabó). També ha recordat que l’ús de material pirotècnic és incompatible amb els gels hidroalcohòlics, i que, en cas de manipular petards, les mascaretes més adequades són les de cotó.

D’altra banda, Calonge i Sant Antoni també mantindrà les platges obertes durant la revetlla, però no les cales petites. Ha quedat prohibit encendre fogueres a la platja i es delimitaran tres espais per llançar petards: a Torre Valentina, a la platja de Sant Antoni a l’altura de l’espigó Costa Brava, i finalment, a Es Monestrí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*