De l'arbre al tap del tap a la taula

El Consorci de les Gavarres organitza a partir d’aquest cap de setmana la tercera edició de l’activitat «De l’arbre al tap, del tap a taula», en la qual els assistents poden veure el trajecte que fa el suro des que els peladors treuen l’escorça de l’alzina surera fins a la creació del mateix tap. Les jornades es portaran a terme a Cassà de la Selva i a Palafrugell, des d’aquest cap de setmana fins al 18 de juliol.

Els participants faran una visita cultural de diversos indrets d’interès del municipi on visquin l’experiència i podran presenciar en directe la pela del suro, així com gaudiran d’un esmorzar temàtic i una degustació de vins de la DO Empordà. A Palafrugell es farà un recorregut fàbrica de Can Mario, una pujada a peu al Dipòsit d’Aigua Modernista i la visita al Museu del Suro de Catalunya. Per la seva banda, a Cassà es visiten exteriorment Can Serra, la Sala Galà, el Centre Recreatiu i Can Trinxeria.

L’activitat té un preu de 15 € per als adults i de 8 € per als joves de 7 a 16 anys i és gratuïta per a infants fins als 6 anys. Cal fer inscripció prèvia: per a les activitats a Cassà de la Selva, al correu amarin@gavarres.cat o als telèfons 638 557 836 i 972 643 695; per a les activitats a Palafrugell, al correu info@museudelsuro.cat o al telèfon 972 30 78 25.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*