Premis Gavarres 2021

El Consorci de les Gavarres ha convocat una nova edició dels Premis Gavarres 2021, que tenen com a objectiu donar suport a la investigació i la recerca a les Gavarres i dinamitzar la participació activa de la ciutadania en la conservació i difusió dels valors del massís. El certamen consta dels guardons Joan Xirgo i Cirera d’Arboç.

És la 31a edició del premi Joan Xirgo, que reconeix un projecte inèdit que contribueixi al desenvolupament dels valors del massís de les Gavarres. Està dotat econòmicament amb 5.000 mil euros. El projecte premiat s’haurà de dur a terme en el termini d’un any de la seva concessió. Els candidats, persones físiques o entitats, han de presentar el seu currículum, una memòria del projecte i un vídeo de presentació de la proposta.

El premi Cirera d’Arboç arriba a la seva 25a edició i premiarà una trajectòria vital d’una persona o col·lectiu que hagi contribuït a la conservació, la millora o la descoberta dels valors naturals i culturals de les Gavarres. La proposta vencedora rebrà un trofeu i un diploma acreditatiu. Els interessats han de presentar una llista de mèrits que donin suport a la candidatura, així com un arxiu fotogràfic.

Les sol·licituds per optar als guardons es poden presentar de manera telemàtica a través de certificat digital en el Registre d’entrada del Consorci. De manera excepcional, es podrà fer de forma presencial a les oficines del Consorci. En ambdós casos, les sol·licituds s’han d’acompanyar de la documentació fixada en les bases. El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el 15 de setembre.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*