Ens apropem amb pas ferm a l’estiu i aquests dies amb meteorologia agradable ens ho recorden, però encara li queden algunes cartes que jugar a la primavera.

Hem tingut una setmana dominada pel Sol però amb intervals de núvols que han enteranyinat el cel i a estones han semblat amenaçadors, amb fort vent, però que no han acabat de deixar precipitacions intenses. Les pluges han estat irregulars i minses, al voltant dels 12 l/m2. Les temperatures màximes han anat baixant de forma progressiva i hem passat dels 30 als 24 graus, les mínimes han baixat fins als 8.

Per al cap de setmana esperem una meteo prou tranquil·la, però amb alguns núvols, núvols que seran més importants el divendres  i el dissabte, quan deslluiran el Sol, diumenge ja farà un dia més diàfan.

Les precipitacions en principi no haurien d’acabar de visitar-nos, les pertorbacions marxaran cap al nord i no ens haurien d’afectar massa directament, així que durant el cap de setmana no tindríem pluges o serien febles i de tarda.

Dissabte tindrem una dia tranquil, amb intervals de núvols prims que aniran tapant el Sol i temperatures agradables, amb màximes de fins a 26 graus i mínimes al voltant dels 10-13 graus.

En canvi el diumenge ja tindrem més presència del Sol, però també tindrem força núvols que en principi seran prims i no hauria de ploure, però alguns models ens adverteixen de possibles pluges febles.

La mar estarà una mica remoguda, amb onades que estaran al voltant dels 130 cm, mar endins sí que hi haurà onades més importants. La temperatura de l’aigua serà de 20 graus.

El vent serà de nordest a la costa i de llevant més a l’interior, amb velocitats màximes de fins a 35 km/h.

Per la setmana vinent esperem continuar amb aquesta tendència, amb cels mig enteranyinats, i es mantindran les temperatures del cap de setmana, però aniran pujant poc a poc i les màximes es quedaran entre els 27-28 graus, i les mínimes estaran al voltant dels 15-16 graus, no esperem pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*