Acabarem la segona setmana de juny i ho farem amb un petit canvi de temps, farà més calor, tot i que de moment també hem tingut domini del Sol, amb temperatures prou altes, més típiques de finals de mes.

Les màximes aquesta setmana han anat pujant de mica en mica i han passat dels 26 als 29 graus, les mínimes han pujat també des dels 10 graus fins als 14, amb alguna nit que ja ha començat a costar dormir.

I per al cap de setmana esperem un temps tranquil, amb domini del Sol, però amb quatre núvols prims que seran més densos el divendres, dissabte i diumenge tindrem el cel més diàfan.

En no tenir núvols, no tindrem pluges, que es quedarien el divendres al Pirineu i Pre-Pirineu més occidental, a casa nostra no plourà ni dissabte ni diumenge.

Dissabte doncs tindrem Sol, només podem tenir alguns prims sobre el mar, que no ens han de preocupar. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 30 graus, les mínimes dels 16, es notarà un augment de les temperatures.

I el diumenge serà una jornada idèntica, potser tindrem algun núvol prim més, i la màxima serà més alta, de 31 graus, les mínimes es quedarien igual, al voltant dels 16 graus.

La mar estarà molt calmada, amb onades que no superaran el mig metre. La temperatura de l’aigua serà de 21 graus, ja es comença clarament a notar l’arribada de l’estiu.

El vent vindrà del sud i del sud-est, i amb alguna entrada del nord-est, i serà només una brisa suau, amb cops d’entre 20 i 35 km/h.

Durant la setmana vinent esperem mantenir les temperatures altes d’aquest petit canvi de temps cap a la calor, amb màximes al voltant dels 30-31 graus, i mínimes que pujaran i estaran entre els 18-20 graus, i no esperem precipitacions fins al dijous.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*