Embornals Palafrugell

Amb l’objectiu de conscienciar la població de no llençar plàstics i deixalles a terra, l’alumnat de l’Institut Prats de la Carrera de Palafrugell han pintant en els embornals dels carrers de la vila el missatge “Aquí comença el mar”, acompanyada d’il·lustracions d’animals marins, pintades amb unes plantilles que han creat els propis nois i noies de l’escola.

El centre s’ha implicat en aquesta campanya davant la problemàtica que suposa la quantitat de plàstics que van a parar al mar. L’alumnat de 1r d’ESO de l’escola han participat activament des de l’inici del projecte, des de la decisió de l’acció a la pintada dels missatges, passant per la recopilació d’informació i experiències d’altres centres o el disseny de la imatge a pintar.

“Aquí comença el mar” està vinculada als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides; concretament al objectiu número 14, sobre la vida marina. Aquest punt promou la conservació i la utilització de forma sostenible dels oceans, mars i dels recursos marins.

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*