Turisme Gironès estrena nou mapa turístic interactiu

El nou mapa turístic, creat per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, es troba integrat dins la plataforma d’Instamaps i permet al visitant veure d’un sol cop d’ull tots els recursos d’interès que hi ha a la comarca.

En el mapa s’hi troben geolocalitzats gairebé 600 elements d’interès repartits per capes diferenciades amb codis de color, on cada capa correspon a una categoria: Rutes (112), patrimoni (282), Gastronomia (144), Oficines de turisme (6), Àrees de pícnic (14), Aparcaments d’autocaravanes (5), Museus (16) i Empreses i entitats recomanades (15).

Fins ara es podia consultar aquesta informació a la pàgina web i catàlegs editats per l’Àrea, però no estava disponible en format interactiu. Ha estat durant aquest últim any que s’ha fet evident les necessitats de tenir tota la informació en un únic format digital i també de posar en valor els recursos més propers. Per això des de l’equip s’ha fet una enorme tasca de digitalització i geolocalització de tots els recursos per aconseguir finalitzar l’eina.

Aquesta eina, no només serà molt útil per l’usuari per conèixer tots els recursos d’interès que té a la vora en el moment que estigui a la destinació, sinó que també pretén ser una eina clau en el moment de planificar la visita i convidar a la gent a venir al Gironès per descobrir, i redescobrir, tots els secrets que amaga la comarca.

Amb aquesta acció l’Àrea de Turisme vol promoure la desconcentració i la desestacionalització de l’activitat turística incidint en el moment de l’elecció de la destinació i essent, en tot moment, un aparador dels diferents recursos turístics del Gironès per tal de fomentar un equilibri territorial. A més, de donar visibilitat a les entitats del sector i les empreses compromeses del club Gironès, Terra de Passeig.

La plataforma web d’Instamaps és adaptable i permet ser consultada des de qualsevol dispositiu: PC, tauletes i telèfons mòbils.

Consulta el mapa i planifica la teva estada!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*