La 4a edició de la fira Indilletres se celebrarà el primer cap de setmana de desembre
La 4a edició de la fira Indilletres se celebrarà el primer cap de setmana de desembre

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per poder participar a l’Indilletres de la Bisbal d’Empordà d’enguany. La quarta edició de la fira del llibre es tornarà a instal·lar al Pavelló Firal de la capital del Baix Empordà durant primer cap de setmana desembre: els dissabte 4 i diumenge 5 de desembre. L’Indilletres d’enguany inclourà el lliurament del III Premi Llucieta Canyà de crítica literària publicada, que l’any passat va obtenir la periodista Eva Vázquez i, el 2019, Antoni Pons.

Les editorials interessades a participar a l’Indilletres d’enguany poden descarregar-se el formulari al web de la fira i, abans del 30 de maig, retornar-lo omplert al correu electrònic indilletres@gmail.com. Tal com ja s’ha fet en les dues edicions anteriors, l’organització està preparant una àmplia programació d’actes, debats, conferències, presentacions, tertúlies, concerts i altres activitats d’interès cultural o social que tindran lloc durant aquests dos dies.

L’any passat ni la pandèmia de la Covid-19, ni l’ajornament de la fira, ni les pluges, ni la baixada de les temperatures van ser un impediment perquè la tercera edició d’Indilletres esdevingués un èxit rotund. Prop de 2.000 persones van assistir a la fira de llibres de la Bisbal d’Empordà, alhora que va comptar amb la participació d’una vintena d’editorials

Contribuir positivament en el panorama cultural del país
Indilletres va néixer l’any 2018 gràcies a un grup de veïns que volia organitzar una fira d’editorials independents a la Bisbal d’Empordà. Hi participen també les llibreries, la Biblioteca i compta amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal, Òmnium Cultural i Edicions Sidillà. Indilletres prepara la seva quarta edició amb ganes, empenta i amb l’objectiu de contribuir positivament a afermar el panorama cultural del país. L’organització vol promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d’aquí i de fora. Amb la voluntat de contribuir a fer una cultura més participativa i més oberta a tothom, Indilletres vol arrelar-se a un país que es va fent amb «una empenta imparable».

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*