VolCAT Costa Brava

La prova ciclista VolCAT Costa Brava by Continental ha reunit aquest cap de setmana a Calonge i Sant Antoni més de 600 participants que han pogut gaudir de dues jornades esplendoroses de ciclisme de muntanya per les Gavarres. Dues etapes que en total han sumat aproximadament 120 km i més de 3.000 metres de desnivell plens de singletracks que s’han endinsat per indrets exigents del massís de les Gavarres, dissenyats també per gaudir al màxim de l’entorn.

De fet, la VolCAT Costa Brava organitzada per Ocisport pretén ser una combinació perfecta entre competició, diversió i repte, un desafiament de dues jornades que alterna la passió per la BTT que desprenen els traçats i que manté l’essència competitiva.

La satisfacció de molts participants durant el cap de setmana ha estat ser finishers d’aquesta prova esportiva, quedant a la memòria records i experiències inoblidables de BTT a les Gavarres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*