Pati Cultural 2021

El Pati Cultural 2021 va tancar aquest diumenge al vespre la seva edició d’enguany. Després que l’any passat no es pogués celebrar per culpa de la pandèmia de la COVID-19, l’esdeveniment, organitzat per la Diputació de Girona, ha tornat amb un nou format, amb totes les activitats concentrades durant tres dies i amb una nova ubicació: la Casa de Cultura de Girona. El nou espai responia a la necessitat d’acollir les actuacions a un escenari més accessible, còmode i segur.

El balanç del cap de setmana és molt positiu. I és que més de 700 persones han presenciat en directe les diverses propostes programades, que incloïen actuacions de diferents disciplines artístiques (música, teatre i dansa), projeccions i una exposició, totes gratuïtes. Una xifra molt destacable tenint en compte la limitació d’aforament en els diferents espais de la Casa de Cultura (pati, auditori Viader i aula magna) per poder complir amb les mesures sanitàries establertes per raó de la COVID-19 i que l’accés als diferents espectacles requeria d’inscripció prèvia obligatòria.

De fet, moltes de les actuacions han omplert l’aforament permès. D’altra banda, l’exposició «Encara Hi Ha Algú Al Bosc» es podrà continuar visitant a la Casa de Cultura fins al proper 21 de maig.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*