Disponible una nova aplicació mòbil sobre els nous Secrets de les Vies Verdes de Girona
Disponible una nova aplicació mòbil sobre els nous Secrets de les Vies Verdes de Girona

Secrets de les Vies Verdes” és la nova aplicació que el Consorci de les Vies Verdes de Girona, entitat vinculada a la Diputació de Girona, ha posat en marxa amb l’objectiu de difondre els elements patrimonials, culturals i naturals de les zones per on transcorren les vies verdes.

L’aplicació mòbil, de descàrrega gratuïta, conté diverses propostes lúdiques, com ara jocs de preguntes, puzles, jocs de pistes o El joc del vol. Està disponible en català, castellà, anglès i francès i consta de diferents apartats: informació sobre cadascun dels Secrets, la ruta i els punts d’interès associats; un mapa on consultar la ubicació de l’usuari i veure les rutes corresponents als Secrets i les vies verdes; informació sobre el patrimoni relacionat amb el pas històric del ferrocarril per les vies verdes, i els quatre jocs per descobrir els Secrets de les Vies Verdes.

Les Vies Verdes passen per poblacions com Girona, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera o Palafrugell, entre moltes altres localitats de la demarcació de Girona. L’app es pot descarregar de manera gratuïta des del web www.viesverdes.cat/secrets.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*