De Maria Taps a Cassà de la Selva

El Consorci de les Gavarres serà present a la Fira del Tap de Cassà de la Selva, prevista per als dies 11, 12 i 13 de juny. Ho farà amb un estand divulgatiu per impulsar el coneixement del món surer entre la ciutadania i presentar les noves activitats educatives i turístiques de l’ens per als propers mesos i per al curs 2021-2022.

En aquest sentit, el Consorci de les Gavarres incorporarà al seu catàleg educatiu una nova activitat adreçada a l’alumnat de les escoles dels municipis gavarrencs, en la qual col·labora l’empresa de Cassà de la Selva De Maria Taps, SL. Avui el president del Consorci n’ha visitat les instal·lacions i s’ha reunit amb la gerent, Alicia de Maria Bosch.

Tal com ha explicat el president de l’ens, «es tracta d’una nova activitat que complementa el catàleg de serveis educatius que ofereix el Consorci de les Gavarres amb l’objectiu de promoure el coneixement, les aplicacions i les propietats del recurs natural del suro».

Presas ha confirmat també que el Consorci de les Gavarres organitzarà una nova edició de l’activitat «De l’arbre al tap i del tap a taula», de manera que per tercer any consecutiu oferirà aquesta experiència matinal surera, que es durà a terme els caps de setmana d’agost als municipis de Cassà de la Selva i Palafrugell. Es tracta d’una proposta que coincideix amb la temporada de la pela del suro, amb una demostració de pela que inclou un esmorzar, una visita cultural i una degustació de vins de la DO Empordà.

La voluntat de l’organització és fer viure als participants una experiència única compartint la saviesa i l’expertesa dels professionals del món forestal.

La visita a l’empresa De Maria Taps, SL, ha servit també per mostrar el compromís del Consorci de les Gavarres amb el teixit empresarial i productiu del sector surer implantat a la zona, tal com ha explicat el president de l’ens, Pau Presas, amb la voluntat d’impulsar el diàleg amb el sector per buscar solucions sostenibles per a l’Espai Natural Protegit de les Gavarres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*