Monells

L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ha posat en marxa el nou portal web Visit CMSS amb l’objectiu de promocionar els recursos turístics del municipi i donar resposta a les necessitats de visitants i turistes, en el qual hi puguin trobar tot allò que necessiten.

Visit CMSS compta amb una navegació molt intuïtiva, i el disseny està enfocat a oferir experiències i propostes turístiques recollides en sis grans blocs. S’hi pot trobar informació de cada racó d’interès turístic del municipi i sobre els diversos allotjaments turístics i l’oferta de restaurants. D’altra banda també es poden consultar propostes de rutes i experiències que es poden viure al municipi i les visites que es van organitzant des del consistori. Finalment el web també inclou una secció d’actualitat amb notícies d’interès turístic i l’agenda d’activitats al municipi, així com un enllaç directe al web de Visit Empordanet.

La nova pàgina web www.visitcmss.cat és una eina viva i anirà evolucionant i millorant-se dia a dia. Està en català, amb la possibilitat de traduir-la automàticament a castellà, anglès o francès.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*