Cartell Festa Major de Cassà 1972
Cartell de la Festa Major de Cassà de la Selva 1972

L’Ajuntament de Cassà de la Selva, a través de l’Arxiu Municipal i l’Àrea de Comunicació del consistori, ha digitalitzat part del fons documental de l’Arxiu, entre els quals hi ha els programes de les festes majors de Cassà, des de l’any 1926, llibres d’actes o expedients. Aquests documents es poden consultar ara a la pàgina web cassaarxiu.cat.

L’acció coincideix amb la Festa Major de Cassà, del 28 de maig a l’1 de juny, i s’ha digitalitzat els programes de la Festa Major del municipi des de l’any 1926 fins al 1985. Un total de 92 publicacions d’un valor importantíssim, que permet veure l’evolució del municipi en diferents vessants. També s’han digitalitzat expedients que es custodien a l’Ajuntament, com ara l’expedient de la construcció de la font Verdaguer del 1901 i de la font del passeig Vilaret l’any 1903, de la construcció dels gegants o ordenances municipals. Finalment, s’ha digitalitzat el llibre d’actes més antic que disposa l’Ajuntament, i que data de l’any 1710, en el segle XVIII.

A l’apartat de publicacions de la pàgina web de l’Arxiu de Cassà també s’hi poden trobar diferents publicacions editades o coordinades per l’Arxiu Municipal, com ara Plecs, Descobrim o Conferències.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*