Doncs aquesta setmana passada hem tingut el temps paradigmàtic de primavera i ha estat certament una mica inestable, amb molta variabilitat. Ha fet prou Sol i les temperatures han remuntat des d’unes màximes de 18 graus fins als 23. Les mínimes s’han mantingut oscil·lant entre els 8 i els 12 graus i hem tingut poques pluges, en 2 episodis de precipitació que només han deixat una 2 l/m2.

I aquest cap de setmana tornarà a ser mogut, tindrem sempre núvols prims que s’aniran fent més densos progressivament ja des de divendres a primera hora del matí i que ens acompanyaran tot el cap de setmana.

Els núvols però no vindran acompanyats de pluja, que en principi es quedaria més atrapada al Pirineu més occidental i no acabaria d’arribar a casa nostra fins dilluns.

Dissabte tindrem doncs un dia variable, amb estones de Sol, però que quedarà bastant deslluït pels intervals de núvols. No farà tanta calor com dies enrere, tindrem 20 graus de màxima i 11 de mínima, baixarà la temperatura al migdia.

Diumenge en canvi tindrem més estones de Sol, i les temperatures màximes es quedaran igual, cap als 20 graus, i les mínimes baixaran dos graus, en tindrem 9.

La mar estarà en calma, les onades no superarien els 50 cm a la costa i la temperatura de l’aigua estarà entre els 16 i els 17 graus.

El vent tindrà component nord-est a la costa i de llevant a l’interior i arribarà a una velocitat de 16-20 km/h, serà una brisa suau.

La setmana vinent continuarem amb aquesta tendència de temps primaveral, variable, amb molts núvols i  temperatures que seran una mica més baixes que dies enrere, amb màximes entre els 18 i els 21 graus, i mínimes al voltant dels 8-10 graus, i podem tenir pluja el dilluns.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*