La primavera continua el seu curs i hem tingut uns dies ben típics de l’estació, amb certa variabilitat meteorològica, però també amb bonança.

Les temperatures han oscil·lat molt, i han anat ballant amunt i avall, des dels 14 fins als 22 graus de màxima. I les mínimes no han estat quietes tampoc, han pujat dels 2 als 8 graus, flirtejant amb la fresca matinal.  També hem tingut alguns episodis de precipitació, de distribució molt irregular, que han deixat fins a 26 l/m2.

I aquest cap de setmana serà també variable, amb intervals de núvols prims que aniran guanyant força venint des del nord i de l’oest, seran més densos sobretot el divendres, una mica menys el dissabte i tornaran amb més força el diumenge.

La pluja no ens hauria de preocupar, tot i que pot aparèixer algun ruixat irregular el diumenge a darrera hora i durant la nit de diumenge a dilluns, sobretot més cap a l’interior.

Dissabte de nou serà una jornada típica de primavera, amb intervals de núvols prims, però també amb moltes estones de Sol. Les temperatures seran tant o més altes que dies enrere, arribant fins als 22-23-24 graus les màximes i les mínimes també seran altes, estaran al voltant dels 10-11 graus.

Diumenge però ja no farà tant de Sol i les màximes baixaran una mica, fins als 21 graus, i les mínimes pujaran un xic, en quedar el cel més cobert, i podem tenir alguna pluja la nit de diumenge a dilluns.

La mar estarà força calmada aquests dies amb onades que no superarien els 50 cms. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 16-17 graus.

El vent tindrà component sud, amb més intensitat a la costa, amb cops potents superant els 35 km/hora, i els 20 km/h a l’interior.

I la setmana vinent també serà molt variable, començarem amb temperatures suaus el diumenge, fins als 21 graus, però a partir de dilluns davallaran fins als 16 les màximes, i les mínimes baixaran dels 11 fins als 6 graus. Podem tenir pluges, ruixats intensos el dilluns i el dimarts, i el cel es mantindrà a partir de llavors amb intervals de núvols densos.

 

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*