Quan ja queda menys d’un mes per a l’arribada de l’estiu, aquesta setmana ens ha deixat un ambient primaveral típic de l’estació, doncs hem tingut intervals de núvols molt densos a estones però també molts dies assolellats. Hem tingut màximes de han anat pujant, dels 21 als 24 graus, i mínimes que han estat fresques a primera hora, i s’han mogut entre els 4 i els 11 graus, també hem tingut molt poca pluja, 1 l/m2.

Però aquest cap de setmana l’estiu ja ens donarà un tastet del que tindrem, amb caloreta, però sense que el cel estigui ben serè; tindrem intervals de núvols que poden ser densos a estones, cel variable.

Les pluges de moment es quedaran molt lluny de nosaltres, només poden aparèixer alguns ruixats de tarda a la Catalunya interior el diumenge, cap a l’oest, i al pre-Pirineu, a les nostres contrades a aquesta pluja li costaria més arribar.

Així que dissabte serà una jornada variable, amb domini dels intervals de núvols, i temperatures altes, que arribaran fins als 27 graus, les mínimes estaran al voltant dels 13 graus.

I el diumenge tindrem el mateix panorama, però amb més domini del Sol, tindrem més clarianes al matí i no farà tanta calor, però a la tarda poden créixer nuvolades més importants.

La mar estarà totalment plana a la costa, amb onades que no superarien els 30 cm durant bona part del cap de setmana, la temperatura de l’aigua estarà entre els 17 i els 18 graus, així que els més valents ja es banyaran!

El vent bufarà de sud i sud oest a la costa, i de sud a l’interior, sense complicacions, serà un vent feble que no passarà dels 10 km/h.

Durant la setmana vinent tindrem bon temps, però hi hauran intervals de núvols i no farà tanta calor com el cap de setmana, les màximes no passarien dels 23 graus i les mínimes es quedaran cap als 12 graus, no hauria de ploure.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*