Calonge i Sant Antoni la Setmana Internacional de la Natura

Calonge i Sant Antoni se suma del 24 de maig al 5 de juny a la Setmana Internacional de la Natura. Durant aquests dies l’Associació Junta d’Arbres impulsa diverses activitats amb l’objectiu de reivindicar la importància de cuidar la natura i del paper primordial que l’entorn natural té sobre la salut de les persones, així com sensibilitzar sobre la pèrdua de biodiversitat. Una de les iniciatives que es porta a terme a Calonge i Sant Antoni és la retolació de textos i frases als aparadors dels establiments del municipi que transmetin els valors de respecte a la natura. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Associació Comerç Calonge i Empresa i l’Associació de Comerciants de Sant Antoni. 

El gruix de les activitats es concentrarà el dissabte 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. Una ruta contemplativa cap al mirador de La Creu de Castellar de la mà de Carina Vizcaíno i Miquel Romero i una sessió de plogging a la sureda d’en Manelic per netejar la zona del Puig Palet dels Llops i la mateixa sureda seran els actes del matí. Al migdia hi haurà una paella vegetariana a càrrec de Marc Coloreu a la zona del PAEC i dinar popular a la sureda d’en Manelic. La tarda seguirà amb el taller de dansa-improvisació “Natura i Animals” impartida per Ona Mestre, ballarina i coreògrafa. La jornada es tancarà amb una conferència del naturalista i president de l’Associació Natura Sterna Jaume Ramot, que parlarà de les aus rapinyaires de Calonge. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*