Flors i Violes 2021
Un carrer decorat pel Flors i Violes 2021

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 12 edició del Festival Flors i Violes de Palafrugell que, malgrat haver-se d’adaptar a les circumstàncies actuals de la pandèmia i en un cap de setmana amb moltes hores de pluja, ha tancat amb un balanç molt positiu. Indrets de Palafrugell com la plaça Nova, el pati de la Biblioteca o la plaça de l’Església s’han omplert de visitants que han gaudit del recorregut decorat per a l’ocasió.

Les actuacions musicals també van ser un èxit, omplint l’aforament permès. Pel que fa a la primera edició del concurs “Palafrugell Canta”, Mireia Costas, de 16 anys, es va convertir en la guanyadora, mentre que Paula Sánchez en va ser al finalista. El Flors i Violes 2021 va cloure amb el concert de l’Orquestra Di-Versiones al Pavelló Municipal d’Esports.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*