Doncs aquests dies estem tenim un temps molt variable, amb certa sensació encara d’hivern que és conseqüència dels diferents fronts de núvols i aire fred que ens han visitat aquestes jornades.

Aquests episodis de petits temporals i fronts successius, no van ser gaire intensos, però ens han deixat fins a 21 litres per metre quadrat, amb calamarsa en alguns indrets.

Vam tenir vent força intens, i les temperatures màximes han estat moderades, entre els 13 i els 18 graus, i les mínimes han estat fredes, entre els 6 graus positius i els dos negatius.

I aquest cap de setmana tindrem novament intervals de núvols, que en algun moment poden ser més densos, però també tindrem moltes estones de Sol, tindrem molta variabilitat.

Però els núvols no seran prou importants com per deixar-nos precipitació, que es quedarà confinada al sud de Catalunya i a la part més occidental del Pirineu i la resta del territori en quedaria al marge, excepte alguna pluja puntual el diumenge, que podria portar un nou episodi de pluja de fang saharià.

Dissabte tindrem una jornada molt variable, amb intervals de núvols que empiparan una mica, però també amb clarianes que permetran gaudir a l’aire lliure d’un bon dia de primavera. Les temperatures seran més altes que dies enrere, arribant als 19 graus.

Diumenge tindrem un panorama semblant, però amb més núvols, així que no tindrem tanta bonança. Tindrem màximes de 18 graus i mínimes de 8 graus. Encara que tindrem més núvols, la pluja seria lleu si finalment es decideix a ploure.

La mar no estarà tan alterada com la setmana passada, les onades no passarien dels 50 centímetres a la costa. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 15 graus.

El vent serà bàsicament de llevant i no serà massa intens, tindrem cops de de vent d’entre 20-30 km/h.

Durant la setmana vinent els temps continuarà amb aquesta tendència a la inestabilització, amb la pressió atmosfèrica amb alts i baixos, i temperatures que també oscil·laran entre els 14 i els 18 de màxima. Les mínimes seran suaus, estaran entre els 6 i els 9, i podem tenir pluges lleus, el temps continuarà molt variable.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*