Festes de Primavera 2021
Presentació del cartell de les Festes de Primavera Palafrugell 2021

S’acosta la 59a edició de les Festes de Primavera de Palafrugell. El consistori del Baix Empordà ha presentat les principals activitats que se celebraran i els elements més destacats que formaran part de la programació i el cartell de les Festes. Un element pedagògic vinculat a les escoles, una gran exposició que reculli els quasi 60 anys d’història del certamen i un mocador blau com a element emblemàtic (es podrà adquirir als establiments del municipi) formen part del gruix principal de les Festes de Primavera 2021.

Així mateix, com a novetats també s’estableixen per primera vegada una col·laboració estreta amb el Festival Ítaca, que portarà diversos concerts al municipi i que l’edició d’aquest any és la primera que té el Carroussel com a Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional.

Durant l’acte de presentació també s’ha desvelat cartell d’aquesta edició d’homenatge a la figura de Josep Puig, persona sempre vinculada fortament a la tradició de les Festes. Ha estat creació de Laia Aulet Puig, neta de Josep Puig.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*