Premis Recerca Platja d'Aro
Premi de Recerca Local Jordi Comas

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ha convocat la desena edició del Premi de Recerca Local Jordi Comas, dotat amb 4.500 euros per al millor projecte inèdit d’investigació sobre qualsevol àmbit del municipi que, posteriorment, haurà d’esdevenir en el termini màxim d’un any un treball de recerca.

Els àmbits dels quals pot tractar el treball contemplen una forquilla molt àmplia, des de geografia, història, economia o turisme fins a aspectes socials, esportius, culturals, mediambientals, biografies o folklore. A les bases de la convocatòria, l’Ajuntament dona l’oportunitat que els treballs no premiats puguin ser valorats en futures edicions de la convocatòria si els autors ho autoritzen, mentre que no s’admeten obres que hagin obtingut altres beques per a la seva realització.

La dotació de la beca és d’un total de 4.500 euros, que s’efectuarà per separat: 2.000 € en el moment del lliurament del premi i 2.500 € un cop el treball final estigui presentat i tingui el vistiplau del jurat.

Els premis porten el nom de Jordi Comas i Matamala (1945-2012), en homenatge a l’empresari de l’hoteleria i la restauració, també vinculat a múltiples entitats turístiques i econòmiques, i amb l’administració pública; i compten amb la col·laboració de la Fundació Jordi Comas i Matamala.

Els treballs es poden lliurar fins al 4 d’octubre d’enguany i el veredicte del jurat, format pel regidor de Cultura, Josep Amat; el director de la revista Gavarres, Pitu Basart; l’editor de la Revista del Baix Empordà, Gerard Xarles i pel director de la Fundació Jordi Comas i Matamala, Lluís Poch, es farà públic el 19 de novembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*