Pati Cultural 2021
El Pati Cultural 2021 tindrà lloc del 7 al 9 de maig a la Casa de Cultura de Girona

La Diputació de Girona organitza del 7 al 9 de maig una nova edició del Pati Cultural, esdeveniment que agruparà durant aquests tres dies diverses actuacions de disciplines artístiques com la música, el teatre i la dansa, dues projeccions i una exposició. Tota la programació serà gratuïta, adaptada a la situació actual derivada de la pandèmia de la COVID-19.

Les actuacions tindran lloc, per primer cop, a la Casa de Cultura de Girona, un espai més accessible, seguir i còmode que reemplaça la ubicació original del certamen, el pati de la seu de la Diputació. 

L’encarregada d’obrir el Pati Cultural 2021 serà la GIOrquestra, amb l’espectacle GIO solistes – grans clàssics, l’únic acte programat el divendres. El dissabte i el diumenge, hi haurà sessions al matí (10.30 h i 12.30 h) i també a la tarda (16.00 h o 16.30 h, depenent del dia, i 19.30 h). Podeu consultar tota la programació a l’espai web del Pati Cultural i podeu seguir tota l’activitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #PatiCultural2021

Totes les activitats són gratuïtes i per assistir-hi en directe cal fer inscripció prèvia obligatòria, a causa de les restriccions d’aforament. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*