Festival Cap Roig 2021

Raphael, Ara Malikian, Juan Diego Flórez, Passenger, Antonio Orozco, Estopa, Sara Baras, Hombres G, Pablo López, José Luis Perales, David Bisbal, Morat, Love of Lesbian, Aitana, Taburete, Antonio José, Sílvia Pérez Cruz, Manel, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra i Blaumut composen el cartell d’aquest any. El Pot Petit i el Mag Lari es sumen al calendari d’actuacions protagonitzant les de Cap Roig Mini. 

El Festival de Cap Roig arriba a la seva 21a edició com el major esdeveniment musical  de l’any a la Costa Brava i el festival d’estiu de referència al sud d’Europa. L’aconteixement reuneix cada edició als noms propis més rellevants del panorama musical nacional i internacional.

Enguany, el concert inaugural tindrà lloc el 23 de juliol i comptarà amb l’actuació de l’artista espanyol Pablo López, que tornarà al festival per presentar el seu quart treball discogràfic, Unikornio, una obra mestra amb què el malagueny torna a superar-se. El colofó a aquesta edició número 21 el posarà Sara Baras amb un magnífic concert que se celebrarà el 21 d’agost. La bailaora més internacional de les arts escèniques ens oferirà l’espectacle Momentos, un projecte molt especial on les emocions, les vivències i les sensacions seran les protagonistes.

L’oferta gastronòmica continuarà a càrrec de Via Veneto, un establiment de gran prestigi que ha renovat l’Estrella Michelin de forma ininterrompuda des de fa gairebé 40 anys i que té la qualitat de servei com una de les seves característiques.

Les entrades ja estan a la venda a la web oficial de Festival: www.caproigfestival.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*