Aquesta setmana la primavera ens ha donat una petita treva i hem tingut algunes jornades que han volgut recordar-nos a l’hivern, amb temperatures més baixes, però sense precipitacions.

Pluges que convindria que arribessin, doncs comencem a acusar els efectes d’un primer trimestre de l’any amb dèficit hídric. Les temperatures han baixat força i les màximes han passat dels 23 als 13 graus, i les mínimes també han baixat aquests dies i han marcat valors d’entre 4 i -2 graus.

I aquest cap de setmana tindrem el cel bastant enteranyinat, tindrem moltes clarianes també, sobre tot el diumenge, però el divendres i el dissabte sí que podem tenir precipitacions procedents del sud i l’oest peninsular.

Encara que tindrem núvols, no seran prou importants com per deixar-nos pluges intenses i les precipitacions es quedaran una mica més cap a l’interior, a l’oest, pot ploure amb més ganes el divendres.

Dissabte tindrem un dia que començarà amb alguna pinzellada de Sol, però que de mica en mica s’anirà enterbolint i anirà deixant-nos el cel més tapat cap al vespre. Les màximes seran similars al dies enrere i es quedaran al voltant dels 16 graus, les mínimes pujaran clarament, fins als 7 graus.

I el diumenge ja tindrem força més núvols a estones, però també clarianes, serà un dia molt variable, i les màximes pujaran dos graus més, fins als 18, les mínimes es quedarien igual. Tot i tenir núvols, no acabarà de ploure.

La mar la tindrem força animada, amb onades que poden arribar fins al metre i mig. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 14 graus.

El vent tindrà component sud, i aquest vent ens acabarà portant els núvols que tindrem amb nosaltres tots aquests dies. Els cops de vent seran d’uns 20 km/h.

Durant la setmana vinent mantindrem aquests valors tèrmics i els intervals de núvols, amb màximes al voltant dels 17 graus i mínimes cap als 2-6 graus. Podem tenir pluges la nit de dilluns a dimarts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*