Calella Palafrugell
Calella de Palafrugell, un poble amb encant

Calella de Palafrugell va obtenir el segell Poble amb Encant i va entrar a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme. 

El segell Pobles amb Encant, entès aquest com un atractiu o bellesa especial que captiva i enamora el visitant, està adreçat a pobles de menys de 2.500 habitants amb una conjunció d’aspectes i elements arquitectònics, urbanístics, patrimonials, mediambientals i turístics que contribueixen a aquesta bellesa.

La marca Ciutats i Viles amb Caràcter i el segell Pobles amb Encant formen part del programes de treball de l’Agència Catalana de Turisme en l’àmbit del turisme cultural. El seu objectiu és atraure aquells turistes interessats pel turisme cultural i posicionar Catalunya com una destinació de referència en aquest segment. Les localitats que aconsegueixen aquesta distinció entren a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme.

Després de demostrar que es compleixen un seguit de requisits per accedir a aquest segell, Calella de Palafrugell i Montsonís són els dos primers Pobles amb Encant. Calella destaca per l’encant de la seva façana marítima, amb les seves cases blanques tan característiques de la Costa Brava i les barques de pescadors a peu de platja. La localitat disposa d’una àmplia oferta d’activitats turístiques, de restauració i d’artesania.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*