L’Ajuntament de Llagostera ha convocat la novena edició de la Beca de Recerca Esteve Fa, que té per objectiu la realització de treballs d’investigació en ciències socials i humanes en l’àmbit històric de la Llagostera i el seu entorn, preferiblement sobre història i geografia.

La beca ja ha premiat en les darreres edicions diferents projectes relacionats amb indrets de les Gavarres, com ara La torre dels moros i el veïnat de Panedes, o la història surotapera del municipi gironí.

Es poden presentar treballs de manera individual i col·lectiva, fins al 17 de maig. S’ha de tramitar de manera telemàtica al Registre General de l’Ajuntament de Llagostera, mitjançant instància genèrica. La dotació de la beca és de 3.000 euros bruts. El veredicte es farà públic el dia 19 de juliol de 2021 i serà inapel·lable.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*