Hem tingut una setmana amb temps inestable, amb pressions atmosfèriques que han anat pujant des dels 999 als 1018 hectopascals, però amb pujades i baixades freqüents, i aquesta inestabilitat ens ha deixat intervals de núvols i algunes precipitacions.

Aquestes pressions variables ens han portat el pas de diversos fronts successius, amb una cadència de pràcticament dia sí, dia no. Hem tingut estones de Sol i dos episodis de precipitació, que han deixat al voltant de 27 l/m2, i molta pols del Sàhara, un episodi de pluja de fang molt significatiu. Les temperatures també han oscil·lat força, les màximes han passat dels 18 als 8 graus i les mínimes han estat entre els 6 i -1.

I aquest cap de setmana doncs continuarem amb aquesta variabilitat, amb diversos fronts de núvols, que a estones seran molt densos, i que seran més importants el divendres i el diumenge, dissabte tindrem més clarianes, però no seran importants, tindrem un temps variable.

Aquests fronts de núvols guanyaran força el divendres  i el diumenge, quan tindrem pluges, el dissabte serà un dia més tranquil i no plouria fins a darrera hora

Dissabte tindrem un dia amb intervals de núvols, densos a estones, i amb clarianes altres moments,  els núvols no deixaran precipitacions fins al vespre. Les temperatures estaran entre els 12 de màxima i 5 de mínima.

I el diumenge ja tindrem núvols molt més densos que deixaran el cel força més tapat que la jornada anterior, podem tenir pluges i farà més fred, es notarà una baixada clara de les temperatures, tindrem 8 graus de màxima i 4-5 de mínima,

La mar estarà alterada, sobretot el diumenge, quan tindrem temporal de llevant, amb onades que poden superar els dos metres i mig. La temperatura de l’aigua serà de 13 graus.

Dissabte, el vent serà de nord a la costa i de sud a l’interior, amb cops de certa intensitat, arribant als 55 km/h a primera línia de mar, el diumenge el vent girarà més a llevant.

I per a la setmana vinent es mantindrà aquesta mateixa variabilitat meteorològica, amb núvols i pluges disperses i temperatures fredes, entre els 10 i 12 de màxima i al voltant dels 3-5 les mínimes.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*