Aquesta ha estat una setmana força tranquil·la meteorològicament, ha estat la darrera setmana de gener i ja portem un mes de l’hivern que està deixant força neu al Pirineu.

Però a casa nostra les temperatures no han estat massa baixes aquests dies. Les màximes han oscil·lat entre els 15 i els 21 graus. I les mínimes han estat sempre per sobre dels 0 graus, entre 1 i 5 graus. Hem tingut bàsicament domini del Sol, però alguns intervals de núvols també s’han animat a deixar-nos algunes tímides precipitacions, de només 2-3 litres per metre quadrat.

Per aquest cap de setmana tindrem certa inestabilitat, la pressió atmosfèrica està baixa, entre els 1010 els 1015 hectopascals, i això ens portarà un augment dels núvols el divendres i, sobre tot el diumenge, dissabte tindrem més Sol.

Aquests núvols el divendres i el diumenge seran més importants i ens deixaran precipitacions ben repartides per tot Catalunya, tot i que aquí no haurien de ser massa importants, però sí que la pluja ens pot acompanyar el  diumenge, i es retirarien ràpidament.

Dissabte doncs tindrem un dia insegur, amb intervals de núvols prims que aniran guanyant entitat de mica en mica. La màxima serà més baixa que dies enrere, de 15 graus i la mínima estarà al voltant dels 5-7 graus.

I el diumenge seria un dia més complicat, amb les pluges que arribarien i marxarien i ens deixarien una jornada molt variable, amb temperatures més baixes, això sí, 10 graus de màxima i 4 de mínima.

La mar estarà una mica agitada aquests dies, tindrem temporal mar endins i a la costa tindrem onades de fins a 2,5 metres. La temperatura de l’aigua serà de 13 graus.

El vent serà de sud el dissabte, i de sud-oest el diumenge, el dissabte serà més intens, sobretot a la costa, amb cops de vent de 35 km/h; diumenge no serà tant intens, de fins a 20 km/h.

Durant la setmana vinent tindrem temperatures que estaran entre els 13 i els 14 graus les màximes i entre els 1 i els 2 les mínimes, i farà un temps bastant estable, amb cels amb intervals de núvols i també bones estones de Sol, i potser alguna precipitació la nit de dimarts a dimecres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*