Doncs l’anticicló que feia dies que teníem amb nosaltres es va retirar una mica i la pressió atmosfèrica ha començat a davallar bruscament, per tot seguit tornar a pujar, i això ens ha obert la porta a un temps més insegur i que ens ha deixat algunes precipitacions, molt lleus això sí, que amb prou feines han arribat als 3 l/m2. Hem tingut una setmana dominada doncs pels núvols, amb cel gris i amb temperatures baixes, de -2 les mínimes, i les màximes han anat pujant, des dels 12 fins als 17 graus.

El cap de setmana continuarem amb aquesta tendència, amb núvols densos que aniran desfilant des de l’oest i ens deixaran el cel molt tapat a estones, sobre tot el divendres i el dissabte, diumenge ja tindrem alguna clariana més.

Els fronts de núvols que ens visitaran només portaran pluja feble, sobretot el dissabte, i que serà en forma de neu al Pirineu més occidental, la pluja marxarà ràpid.

Dissabte doncs serà una jornada variable, amb cel tapat a estones, però també amb alguna ullada de Sol. Les màximes seran més baixes que divendres, arribant als 16 graus i les mínimes estaran al voltant dels 5 graus.

I diumenge serà un dia molt similar, tindrem temperatures un pel més baixes, només aniran un grau avall les mínimes, i tindrem més estones de Sol que el dissabte.

La mar estarà alterada, tindrem cert temporal marítim i les onades poden arribar amb força a la platja amb onades de fins a 2,5 metres. La temperatura de l’aigua és de 13 graus.

El vent serà canviant, el dissabte ens arribarà bufant de ponent, i el diumenge en canvi també s’afegirà una mica de tramuntana, no serà un vent massa intens, bufarà cap als 20 km/h a l’interior i fins als 35 km/h a la costa.

I durant la setmana vinent mantindrem aquesta mateixa meteorologia del cap de setmana, tindrem domini dels intervals de núvols, sense pluges, i les temperatures estaran entre els 17 de màxima i els 4 de mínima, no farà tanta fresca com dies enrere i s’anirà imposant una sensació de primavera avançada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*