Doncs l’anticicló que feia dies que teníem a sobre per fi es va retirar una mica i la pressió atmosfèrica va davallar bruscament el dia 4 de desembre, i ens ha obert la porta a un temps més insegur i que ens ha deixat algunes precipitacions, molt lleus això sí, que amb prou feines han arribat als 3 l/m2. Hem tingut una setmana dominada doncs pels núvols, amb cel gris però també algunes pinzellades de Sol, i amb temperatures baixes, d’entre 10 i 14 graus les màximes, i de -1 a -4 les mínimes, hem entrat a l’hivern meteorològic de forma sobtada.

El cap de setmana continuarem amb aquesta tendència, amb núvols intermitents que ens deixaran el cel molt tapat, sobre tot el divendres, menys el dissabte, i diumenge ja tindrem moltes més estones de Sol.

Divendres tindrem precipitacions, que s’anirien retirant de forma ràpida, són pluges que aniran arribant des de l’oest, impulsades pel vent de ponent, dissabte i diumenge ja no hauria de ploure.

Dissabte serà una jornada indecisa, amb el cel enteranyinat heretat del divendres, però ja amb moltes estones de Sol i cel clar. No farà tant fred com dies enrere, tindrem màximes de 14 graus i mínimes de 2.

I diumenge serà un dia molt similar, tindrem temperatures un pel més baixes, 13 de màxima, 2 de mínima, i tindrem moltes més estones de Sol, serà una jornada tranquil·la de finals de tardor.

La mar estarà força calmada, tindrem onades d’entre 50 i 125 cm a la costa. La temperatura de l’aigua és de 15 graus.

El vent serà canviant, a la costa ens arribarà de sud-est i a l’interior de ponent, amb cops de fins a 20 km/h, i tant més al nord com al sud, tindrem domini del vent de nord-oest, de fins a 55 km/h.

Durant la setmana vinent mantindrem aquesta mateixa meteorologia del cap de setmana, tindrem domini dels intervals de núvols, però sense pluges importants a la vista,  les temperatures estaran entre els 13-15 graus de màxima i els 3-5 de mínima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*