Després de la zona de baixes pressions que ens ha dominat durant força dies, per fi la pressió atmosfèrica s’ha recuperat fins a valors de fins a 1025 hectopascals.

I hem tingut un temps més estable, tot i que típic de la tardor, amb alguns intervals de núvols densos, que han deixat poca precipitació, entre 1 i 5 l/m2. També hem tingut moltes estones de Sol i boires a primera hora del matí, amb temperatures màximes que han oscil·lat entre els 14 i els 17 graus, i mínimes que s’han mogut entre -1 i els 5 graus positius, no ha fet tan fred com dies enrere.

El cap de setmana serà tranquil, però el cel estarà força ennuvolat, tindrem diversos fronts de núvols, que seran densos a estones i que s’aniran apropant i passant progressivament des de l’oest.

Les pluges no acabaran d’arribar amb força, però potser encara ens arribi alguna precipitació feble el diumenge que, com els fronts de núvols, vindran des de l’Atlàntic creuant tota la Península Ibèrica.

Dissabte doncs serà un dia força gris, amb un cel tapat que contribuirà a generar una sensació de tardor confortable, doncs les mínimes no baixaran molt, arribant fins als 6 graus, i les màximes es quedaran al voltant dels 15 graus.

I diumenge tindrem exactament el mateix rang de temperatures, amb 15 de màxima i 5 de mínima. El cel continuarà tapat, amb algunes clarianes tímides i potser alguna pluja feble procedent de l’oest.La mar estarà en calma amb onades d’entre 50 i 125 cm a la costa. La temperatura de l’aigua serà de 15 graus, fresca.

El vent serà variable, el dissabte tindrà component de nord-oest, i en canvi el diumenge canviarà a sud-oest, i serà més intens a la costa, amb cops de vent de fins a 35 km/h.

I durant la setmana vinent continuarem igual, amb temperatures que pujaran una mica i amb domini dels intervals de núvols, boires matinals amb una humitat elevada i també algunes estones de Sol viu, especialment el dimarts, i no s’esperen pluges significatives.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*