Continuem endinsant-nos en la tardor i aquests dies hem tingut la variabilitat típica de l’estació. Hem tingut estones de Sol i també dies més grisos amb boires i amb diversos episodis de precipitació, que han deixat un total de 6-7 litres per metre quadrat. Les temperatures han estat força suaus, sobretot les màximes, que han oscil·lat entre els 17 i els 21 graus. Les mínimes ens han deixat valors freds en alguns indrets, entre els 3 i els 13 graus.

I aquest cap de setmana continuarem amb aquesta variabilitat del cel, i així tindrem el cel força tapat el divendres i el dissabte, amb núvols densos que aniran amenaçant pluja. Pluja que no acabaria d’arribar aquí, es quedarà molt lluny desfilant sobre les Illes Britàniques amb un potent front que arribarà de l’Atlàntic.

Dissabte doncs tindrem un dia força tapat en general, però de mica en mica s’aniran obrint clarianes que malgrat tot no permetran que el Sol s’imposi. Les màximes pujaran una mica, fins als 19 graus, i les mínimes baixaran fins als 9 graus.

I el diumenge el temps millorarà bastant, tindrem moltes més estones de Sol i les temperatures tocaran sostre també amb 19 graus de màxima i 8 de mínima.

La mar la tindrem força tranquil·la, amb onades que no superaran els 130 cm en el pitjor dels casos. la temperatura  de l’aigua estarà al voltant dels 17 graus.

El vent serà moderat, de només uns 10 km/h i bufarà bàsicament de sud i també de sud oest, girant a nord més cap a la costa.

I durant la setmana vinent les temperatures aniran baixant de mica en mica, amb màximes de només 17 graus i temps variable, amb domini dels núvols i també estones de Sol, en principi no tindrem pluges, es consolidarà l’ambient tardorenc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*