Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show

Del 25 al 26 de setembre de 2021 es celebrarà una nova edició del festival ciclista Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, un esdeveniment que de forma definitiva es trasllada de les seves dates habituals de finals de maig fins a l’inici de la tardor.

Avui s’ha anunciat l’acord per a l’organització a Girona i la Costa Brava, un any més, d’aquest festival ciclista que l’any passat va reunir 60.000 visitants a la gran zona comercial que comptava amb 400 marques expositores, i més de 6.000 esportistes a les proves ciclistes. Enguany el festival s’ha hagut de cancel·lar degut a la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

El canvi de dates respon, d’una banda, a la necessitat de guanyar temps pel que fa a l’evolució de la pandèmia, i de l’altra a l’oportunitat de beneficiar-se de la celebració d’un gran esdeveniment esportiu internacional a les acaballes de la temporada d’estiu. A nivell turístic és un argument destacable en l’objectiu de desestacionalitzar l’arribada de visitants a la ciutat i als municipis propers, i des del punt de vista comercial les marques i la indústria ciclista també veuen amb bons ulls el salt de Sea Otter Europe  fins a la tardor, perquè tindran més temps per a preparar novetats i presentacions dels seus productes. Al mateix temps, el canvi de dates no alterarà la fórmula del Demobike, una de les propostes que més ha funcionat en les primeres edicions del festival, i gràcies a la qual les millors marques del món s’apropen als seus clients potencials i els deixen provar les bicis que desitgen.

L’acord per a la celebració d’una nova edició de Sea Otter Europe Costa Brava-Girona s’ha formalitzat avui en una trobada entre el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, el delegat de la Generalitat de Catalunya a Girona, Pere Vila, i el director de Sea Otter Europe, Albert Balcells.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*