Doncs aquesta setmana hem continuat amb la bonança de l’estiuet de Sant Martí, amb temperatures a migdia gairebé primaverals. Sí, les màximes han estat entre els 16 i els 21 graus, molt agradables al centre del dia, amb el Sol escalfant de valent. Les mínimes sí que han estat fredes en alguns moments, i s’han mogut entre els 2 i els 7 graus. Aquesta sensació de fredor matinal s’ha vist incrementada per la presència de boires als llocs més enclotats. Però les boires han durat poc i el Sol s’ha anat imposant, i no hem tingut precipitacions.

I aquest cap de setmana continuarem amb aquesta estabilitat de tardor, sota un potent anticicló, però amb alguns matisos. De moment, tindrem més núvols el divendres i el dissabte, i el diumenge ja tindrem força més estones de Sol, però també alguns núvols més densos. Tindrem el cel molt serè durant bona part del cap de setmana, i per tant les pluges no ens visitaran, encara que podem patir algun efecte derivat duna potent tempesta ubicada sobre el sud d’Itàlia.

Dissabte tindrem un dia força clar, amb moltes estones de Sol i potser algun núvol prim només decoratiu, farà bon dia, però farà fred. Tindrem una baixada important de les temperatures, tindrem 13 graus de màxima i ja glaçarà, tindrem zeros de mínima.

Diumenge el temps no serà tant bo, tindrem alguns núvols més densos i les temperatures pujaran un xic, tindrem 15 de màxima i 1 grau de mínima, sense pluja, però amb un gran contrast tèrmic d’aquest cap de setmana comparat amb els dies anteriors.

La mar la tindrem força alterada mar endins, amb onades de fins a 4 metres, i que poden arribar a la costa, procedents de la tempesta italiana. La temperatura de l’aigua està al voltant dels 17 graus.

El vent serà moderat a l’interior, de només uns 10-15 km/h, i ja més intens a la costa amb velocitats de 35 km/h, bufarà de nord i nord est.

I durant la setmana vinent les temperatures es quedaran ja en aquest rang més baix i típiques de la tardor, com toca, es quedaran les màximes al voltant dels 16 graus i les mínimes entre  1 i 3-4 graus, i no tindrem pluges a la vista.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*