Hem tingut uns dies que han començat a marcar la tendència cap a la tardor, amb baixada de les temperatures i algunes precipitacions lleus que ens han deixat un ambient tardorenc, però amb matisos, ja que les temperatures a principis de setmana eren pràcticament de primavera, amb  màximes al voltant dels 22 graus, però de mica en mica han anat baixant fins als 16 de màxima. I les mínimes també s’han desplomat des dels 13 fins als 5 graus. Hem tingut també dos episodis de precipitació, que han estat febles però sostinguts en el temps, i que han deixat uns 5 litres per metre quadrat.

I aquest cap de setmana tornarem a tenir inestabilitat. El divendres serà un dia gris, ennuvolat, i aquests núvols s’aniran incrementant el dissabte, procedents del sud oest, d’una depressió important, i el diumenge ja tindríem més clarianes.

La borrasca propera a l’Aragó i València ens enviarà algunes precipitacions, sobretot el dissabte, quan pot acabar plovent arreu, però amb distribució irregular i acumulacions de fins a 20 l/m2.

Dissabte serà un dia típic de la tardor, amb algunes estones de Sol, però amb ruixats dispersos que poden acabar caient arreu. Les temperatures estaran al voltant dels 18 graus de màxima i els 11 de mínima.

I el diumenge aquestes precipitacions es començarien a retirar i ja tindrem un temps més estable, amb cels això sí molt enteranyinats i boires en les zones més baixes, les màximes pujaran fins als 19 graus i les mínimes baixaran fins als 10.

La mar estarà alterada, amb onades que poden ser importants passant dels 125 cm als dos metres i mig, tindrem temporal de llevant. La temperatura de l’aigua ja ha baixat i està al voltant dels 16 graus.

El vent serà intens en alguns moments, de 20 km/h a l’interior i de fins a 35 km/h a la costa, sempre de component sud i sud est, i també est.

Per a la setmana vinent esperem que el temps es mantingui més o menys igual, amb cels variables, intervals de núvols densos, boires matinals i sense precipitacions. Les temperatures seran suaus, amb màximes de fins a 19 graus i mínimes al voltant dels 8 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*