Quart, terra que inspira

Amb l’objectiu de fer un reconeixement a l’entorn i a la realitat del municipi, l’Ajuntament de Quart ha creat la seva pròpia marca: “Quart, terra que inspira”. Aquesta marca és representada per una imatge gràfica, que neix sota les premisses d’Artesania, Territori i Proximitat.

Els colors corporatius de la marca i dels diferents elements que la componen, tenen vinculació directa amb el municipi: els colors terrossos i vermellosos fan referencia a la vinculació directa que te el municipi de Quart amb el passat i present terrissaire, que encara perdura a l’actualitat, mentre que els verdosos, recorden que els nuclis menys poblats (Montnegre i St. Mateu de Montnegre), es troben immersos en el massís de les Gavarres.

Tenir una identitat visual del municipi amb valors propis i que connecti amb els nostres veïns i veïnes ha estat el motiu principal que ens ha portat a la seva creació. El consistori estava buscant una marca diferenciadora, que expressés art, natura i història, però sobretot, una marca que emocioni i que ens faci sentir orgullosos i orgulloses de viure a Quart, tinguent sempre de referència quin ha estat el nostre recorregut a través del temps.

La marca “Quart, terra que inspira” busca presidir les referències del nostre municipi en els seus actes i en els seus escrits, ja que volem que el nom del nostre poble, vinculat històricament a la terra i al fang, presideixi de forma incontestable, i alhora inspiri als nostres vilatans i vilatanes, a sentir-s’hi identificats i d’aquesta manera poder tenir un fonament sòlid de projecció cap al futur.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*