Aquest diumenge, 4 d’octubre, tindrà lloc la Caminada Memorial Isabel Vilà. A l’edició d’enguany, que arriba a les vint-i-una edicions, s’adopta un nou format. Diverses ‘columnes’ de participants provinents de diferents poblacions vinculades amb la vida i facècies de la Isabel es reuniran a un punt concret del massís de les Gavarres a les 11 h del matí. A la trobada s’hi realitzaran parlaments i la cantada coral de la cançó de la Isabel, composta per Antoni Mas.

L’indret que es proposa com a trobada és prop del Puig d’Arques, el punt entre el Puig d‘Aiguabona (o AiguesBones) i el Puig de la Gavarra, on arriba el camí que ve del Can Matas pel NE.

Està previst que l’acte duri aproximadament uns 45 minuts. Un cop acabada la concentració, cada columna iniciarà el retorn a la seva localitat. 

L’esdeveniment s’organitza amb tots els protocols i mesures de prevenció per fer front a la COVID-19: ús de mascareta, distància de seguretat que implicarà respectar de forma estricta els punts que seran convenientment assenyalats a terra i caldrà portar-se cadascú entrepà i beguda, ja que la comissió organitzadora no en subministrarà.

Els participants han de realitzar inscripció prèvia des d’aquest formulari per complir amb els protocols COVID-19.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*