La Terracotta Biennal inclourà una trentena d’activitats

Exposicions, demostracions, conferències, workshops, visites guiades, gastronomia, performances, cuites i, fins i tot, una bicicletada per les xemeneies de la Bisbal d’Empordà.  L’Ajuntament de la Bisbal, l’Associació de Ceramistes del municipi i el Terracotta Museu ultimen detalls per la primera edició de la Terracotta Biennal, que serà els propers dies 16, 17 i 18 d’octubre i inclourà prop d’una trentena d’activitats.

 La proposta vol ser un esdeveniment cultural, artístic, artesanal i expositiu de la ceràmica i aquest matí s’han presentat tots els detalls de la programació que configura la primera edició d’un esdeveniment que vol esdevenir multidisciplinar, parlant del passat, del present i, sobretot, del futur del sector. «La Terracotta Biennal ha de servir per seguir posant la ceràmica al dia, alhora que el municipi segueix apostant pel sector», han explicat l’alcalde de la Bisbal, Enric Marquès. «La proposta és un exemple del treball conjunt amb múltiples agents: des de l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, a la Unió de Comerciants, amb el Terracotta Museu i el propi consistori», ha afegit Marquès. 

Més info a www.labisbal.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*