Doncs aquests dies han estat variats meteorològicament, amb alguna tempesta sobtada i espectacular, molt local això sí, i temperatures que no acaben de decidir-se a baixar del tot. I és que aquests dies les temperatures han oscil·lat molt, les màximes han baixat des dels 24 fins als 16 graus, quan van tocar fons el dilluns, per remuntar fins als 21. I les mínimes també han baixat des dels 10 fins als 3 graus, per a partir de dimarts remuntar de nou a poc a poc fins als 6 graus. El cel ha estat dominat per intervals de núvols prims i moltes estones de Sol, excepte la tarda de dilluns, quan a l’interior vam tenir una tempesta sobtada que deixar fins tot calamarsa.

Però aquest cap de setmana no tindrem res de tot això, serà un cap de setmana tranquil, amb intervals de núvols prims que només deixaran el cel enteranyinat en alguns moments, així que tindrem temps estable gràcies a la pressió atmosfèrica que va pujant fins als 1030 hectopascals.

Amb aquest temps estable no tindrem precipitacions a casa nostra, les pluges, intenses, es quedaran atrapades a l’Atlàntic nord i al centre i nord d’Europa, la península ibèrica en quedarà lliure.

Així que dissabte serà una jornada molt tranquil·la, amb alguns intervals de núvols prims i temperatures que seran més altes que dies enrere, tindrem màximes al voltant dels 21 graus i mínimes al voltant dels 8, hauran pujant una mica respecte al rang de temperatures que hem tingut durant la setmana.

Diumenge serà un dia molt similar, amb intervals de núvols i algunes de estones de Sol, però sense acabar de fer net. Al migdia no s’enfilaran tant les temperatures, es quedaran cap als 19 graus les màximes, i les mínimes es quedaran igual al voltant dels 8.

La mar estarà una mica remoguda, amb onades que aniran guanyant entitat de mica en mica fins als 125 centímetres. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 18 graus. El vent serà moderat, d’entre 10 i 15 km/h a l’interior i de fins a 20 km/h a la costa, serà de component sud-oest a l’interior i de nord al litoral.  

Durant la setmana vinent tindrem temps estable, amb domini de les altes pressions que deixaran una meteo calmada, amb intervals de núvols, que poden ser més densos el dimarts i que en principi no deixaran pluges. Les màximes es quedaran arribant als 20 graus i les mínimes estaran entre els 7 i els 10 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*