Aquesta setmana hem tingut unes jornades prou tranquil·les, amb una sensació de tardor continguda i amb una certa estabilització del temps, que ha generat l’aparició de boires matinals en zones més baixes. Boires que han crescut gràcies a l’elevada humitat i núvols baixos que han dominat el panorama pràcticament durant tota la setmana. Hem tingut alguns episodis de precipitacions, inapreciables de tant minses, i les temperatures han anat pujant de mica en mica en anar avançant la setmana, les màximes han pujat des dels 19 fins als 23 graus, i les mínimes encara han pujat de forma més espectacular, passant dels 2 als 14 graus.

Aquest cap de setmana serà novament típic de tardor, amb núvols que seran importants des de divendres a la tarda i el dissabte, el diumenge ja tindrem moltes més estones de Sol i serà un dia molt més lluminós.

Podem tenir pluges el divendres al vespre, de distribució irregular, i que es poden allargar durant el matí de dissabte, després es retirarien ràpidament cap el mar i s’imposaria el domini del Sol.

El dissabte doncs serà un dia variable, amb núvols densos a primera hora amb possibilitats de ruixats, sobre tot durant la nit de divendres a dissabte, i el mateix dissabte al matí;  a partir de dissabte al migdia el temps ja milloraria substancialment. Tindrem màximes de 20 graus i mínimes al voltant dels 9.

Diumenge serà ja molt diferent, amb moltes més estones de Sol i sense precipitacions, que s’hauran desfet mar endins. Les màximes es mantindran al voltant dels 20 graus i les mínimes baixaran fins als 8.

La mar estarà alterada, amb onades que seran importants, amb onades d’alçada variable d’entre 125 cms i els dos metres i mig. La temperatura de l’aigua es mantindrà entre els 18-19 graus. El vent serà moderat, d’entre 10 i 20 km/h a l’interior i de fins a 35 km/h a la costa, serà de component oest a l’interior i de sud-oest al litoral.

Per a la setmana vinent esperem una davallada important de les temperatures, les màximes baixaran dels 23 fins als 15 graus, i les mínimes dels 12 fins als 3 graus, tornarà a fer fresca al matí, i podem tenir pluges el dilluns. I atenció, la nit de dissabte a diumenge, quan siguin les tres, seran les dues, canviem a l’horari d’hivern!

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*