XXV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

La Fira de Circ al carrer de la Bisbal d’Empordà ultima preparatius per encetar la seva 25a edició, aquest proper cap de setmana, amb la programació repartida en tres dies (divendres, dissabte i diumenge), en els quals comptarà amb una vintena de companyies i un total de 25 espectacles. Segons ha informat l’organització, la fira és a punt d’exhaurir les entrades de tots els espectacles: concretament, al moment de redactar aquesta nota de premsa, només es poden fer reserves de localitats per visualitzar les propostes de la Cia. Vaques, Cia. la Bleda, Julia Campistany, Fernando Pose i Cia. Seon. Entre sis i set escenaris acolliran enguany tota la programació de la XXV edició de la reinventada fira bisbalenca. Tal com remarquen les mesures de prevenció establertes per a la prevenció de la Covid-19, cal que siguin espais a l’aire lliure on es pugui controlar l’aforament i que no sigui visible des de l’exterior per tal d’evitar possibles aglomeracions. En aquest sentit, els espectacles es faran en espais bisbalencs tan diversos com la plaça del Castell, el Parc Infantil 8 de Març, el Terracotta Museu, l’Escola Joan de Margarit o l’Escola Mas Clarà. Una altra ubicació serà on se celebra cada any l’Espai Fira, al Passeig Marimon Asprer. on se celebra el Firabar, que enguany no pot fer.

Consulta la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*