Doncs ja tenim aquí la nova estació, el dimarts va arribar la tardor astronòmica i aquests primers dies ja han començat a notar una baixada de les temperatures.

Les màximes han oscil·lat entre els 28 i els 23 graus, i les mínimes han estat entre els 11 i els 15, ha començat a fer fresca al matí. Ha estat una setmana amb domini del Sol i alguns intervals de núvols més densos que només han deixat algunes dècimes de precipitació, doncs les pluges intenses d’aquests dies s’han quedat més atrapades al litoral i més cap  a l’oest.

I durant aquest cap de setmana es consolidarà l’entrada meteorològica de la tardor, amb l’arribada de diversos fronts de núvols densos des del nord-oest que aniran deixant el cel força tapat a estones, però també amb pinzellades de Sol.

Les pluges també s’aniran apropant des de l’oest i ens poden arribar amb més força el divendres, després durant dissabte i diumenge, les precipitacions es quedarien més atrapades al Pirineu,  on podria nevar a partir de 1200 metres.

Dissabte tindrem un dia indecís, amb estones de Sol, però també intervals de núvols que acompanyaran una notable baixada de temperatures, doncs els núvols venen acompanyants d’aire fred procedent del pol. Tindrem 18 graus de màxima i 5 de mínima, farà fred.

I el diumenge les temperatures es recuperaran una mica, les màximes pujaran fins als 20 graus i les mínimes fins als 10, i continuarem amb el domini d’intervals de núvols.

La mar estarà alterada, amb onades que poden ser de fins a dos metres a la costa i de fins a quatre i mig mar endins. La temperatura de l’aigua serà de 23 graus.

El vent aquest cap de setmana bufarà de nord, amb força, pot ser superior als 35 km/h en alguns indrets, pot causar algun desperfecte lleu.

Durant la setmana vinent, les temperatures s’aniran recuperant progressivament, però sense arribar als valors de dies enrere, les màximes pujaran dels 18 als 22 graus i les mínimes dels 5 als 12 graus. El cel estarà mig ennuvolat, però pensem que sense precipitacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*