La Innocència, de Lucía Alemany Compte.

Aquest diumenge arrenca una nova temporada del Cicle Gaudí a la Bisbal d’Empordà. El circuit de cinema català nascut el passat 2016 tornarà a fer parada, cada mes, al Teatre Mundial de la Bisbal. El primer assalt de la nova temporada serà aquest proper diumenge 13 de setembre, a les 19 h, amb La Innocència, de Lucía Alemany Compte.

El preu de l’entrada sempre serà de 4,50€, però sempre s’oferirà entrada reduïda a 3€ per Carnet Jove i Club La Vanguardia (2×1). A més tindran descompte per gent gran, per carnet de biblioteca, voluntariat per la llengua, alumnes cursos de català, usuaris de l’Espai Jove, alumnes dels Instituts de Secundària de la Bisbal.

La voluntat del circuit de cinema català Cicle Gaudí és seguir creixent aquest 2019. La seva vocació de conquerir nous públics per a la producció catalana, de consum minoritari a casa nostra, ja comptava amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Fundació SGAE, l’Agència Catalana de Joventut i els ajuntaments implicats. Ara es consolida amb la col·laboració de les diputacions de Lleida, Tarragona i Girona, i dels ajuntaments que s’hi adhereixen, una aliança que permetrà portar estrenes catalanes a un ampli ventall localitats d’arreu del país.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*