Doncs continuem avançant amb pas decidit cap a la tardor i per anar preparant-nos aquesta setmana novament ha estat prou entretinguda i en alguns moments semblava que ja estàvem a la tardor, doncs hem tingut temperatures molt contingudes, arribant als 28 de màxima però amb molts dies al voltant dels 22-26, i les mínimes han oscil·lat entre els 12 i els 15 graus. Hem tingut algun episodi de precipitació, sobre tot el dilluns-dimarts, amb tempestes molt irregulars que en alguns indrets sí que han estat importants.

 

I per aquest cap de setmana el cel estarà encara dominat per aquesta variabilitat i tindrem intervals de núvols prims que poden ser més importants el divendres i el dissabte, diumenge tindrem clarament més sol, i la pluja de les jornades anteriors ja s’hauran retirat i no ens hauria de preocupar.

 

Dissabte tindrem un dia tranquil, com el divendres i tindrem també força més estones de Sol. Les temperatures pujaran una mica, tindrem 29 graus de màxima i 15 de mínima. Diumenge farà més Sol, i pujaran un grau les temperatures, podent assolir els 30 de màxima, serà una tornada a l’estiu!

 

La mar estarà en calma, amb onades no superiors al mig metre a prop de la costa i la temperatura de l’aigua sembla que comença a baixar més clarament, estarà a 24 graus.

 

El vent aquest cap de setmana bufarà de nord-est, tindrem un mestral suau que no acabarà de refrescar del tot l’ambient.

 

Durant la setmana vinent les temperatures es mantindran estables, al voltant dels valors d’aquest cap de setmana, però que aniran baixant de mica en mica fins arribar als 25 de màxima a finals de setmana, i podem algunes precipitacions el dimecres.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*