Doncs aquesta setmana ha estat realment animada meteorològicament parlant i hem tingut uns dies que ens han portat una primera aproximació a la tardor, que ja tenim a tocar.

 

Sí, i la fresca s’ha imposat durant força jornades, les màximes s’han desplomat uns 10 graus, han baixat dels 31 als 21 graus en un dia, del divendres 28 al dissabte 29 d’agost, i a partir d’aquí les màximes s’han anat recuperant molt lentament, pujant dels 21 als 26 graus. Les mínimes també van baixar, dels 19 al 10 graus. I hem tingut diversos episodis de precipitació, que han deixat fins a 140 l/m2.

 

I per a aquest cap de setmana continuarem amb aquesta tendència a l’estabilització dels darrers dies, però sense acabar de fer net del tot, doncs tindrem intervals de núvols que aniran guanyant força a mesura que avanci el cap de setmana, per deixar el cel molt tapat ja el diumenge al vespre.

 

Però malgrat els núvols, en principi no esperem precipitacions importants, tot i que poden aparèixer alguns ruixats diumenge al vespre i durant la nit cap a dilluns.

 

Així dissabte es consolidaria la recuperació de les temperatures, arribant a màximes de 27 graus, prou agradables comparant amb les mitjanes de fa pocs dies; les mínimes seran de 14 graus i tindrem intervals de núvols prims, sense pluges.

 

Diumenge el temps empitjoraria de nou, marcant l’inici d’un nou canvi de temps, poc important, però que pot portar-nos pluges al vespre i també el dilluns. Les màximes arribaran als 28 graus i les mínimes als 16.

 

La mar estarà alterada, amb onades que poden ser importants en alguns moments, arribant fins a onades de fins a 2,5 metres. La temperatura de l’aigua serà de 25 graus, baixa una mica.

 

El vent serà de tramuntana el dissabte, però el diumenge canviarà a migjorn, no serà massa intens, d’entre 10 i 15 km/h.

 

La setmana vinent començarà amb mal temps, amb pluges i tempestes el diumenge a darrera hora i el dilluns. Aquestes tempestes refrescaran de nou l’ambient, baixant les màximes dels 28 als 22 graus, les mínimes no baixaran tant, i les temperatures aniran remuntant poc a poc fins als 26 graus de màxima, ja amb més estones de Sol.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*