Monells i de Sant Sadurní de l’Heura suspenen les Festes Majors

La situació actual derivada de la Covid-19 i les corresponents mesures preventives per evitar el risc de contagi impossibiliten la celebració la Festa Major de Monells i de la Festa Major de Sant Sadurní de l’Heura. Si bé l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura sempre ha apostat per respectar la voluntat de les entitats organitzadores, ambdues comissions han arribat a la mateixa conclusió i s’han determinat a suspendre les respectives celebracions d’enguany.

«Atesa la necessitat d’haver d’adoptar mesures extremes, per responsabilitat i per tal garantir la salut de veïns i veïnes, hem decidit no tirar endavant els actes de la Festa Major», ha explicat la Junta de la Societat Recreativa la Concòrdia de Sant Sadurní de l’Heura en un comunicat als seus socis i sòcies. L’entitat organitzadora no descarta la possibilitat d’organitzar d’altres esdeveniments més endavant si la situació ho permet, alhora que desitja tornar a gaudir plenament i amb seguretat de la propera Festa Major de Sant Sadurní de l’Heura.

Els mateixos motius són els que han comportat la suspensió de la Festa Major de Monells. «Pels motius que són coneguts per tothom nom se celebrarà la Festa Major de Monells», ha explicat la Comissió de Festes de Monells. Suspesos tots els actes de la festivitat, l’entitat ha declarat que  reservaran les energies per poder oferir una millor Festa Major de Monells l’any vinent, alhora que agraït la comprensió.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*